tisdag 15 december 2009

Home & Cottage

Jag är ett stort fan av katalogerna från Home & Cottage. Otroligt smakfullt stylat och fotat. En del artiklar återfinns i min butik, så stilen ligger mig varmt om hjärtat. Vill ni kika i deras nya julkatalog så gå in HÄR! Massor av inspiration, jag lovar!
Som ni förstår så kliar det i fingrarna att få inreda ett nytt hus...

Kan ni tänka er att jag vann ett tröstpris i Lydias fina tävling i dag också! Tjoho! Kolla in den fina luffarslöjden hon gjort själv! Tusen tack!

3 kommentarer:

Loccitane sa...

Hei.

Morsomt at du liker butikken. Jeg jobber i Home & Cottage og kan godt skjønne hva du mener, smil.
Synd vi ikke har butikker i Sverige også, men kanskje det kommer, hvem vet.

Ha en strålende dag.

Klemmer fra Line

Anonym sa...

Hej! Vilken fin otroligt inspirerande blogg du har!Jag hittade hit via kuddar,som jag sökt o till slut fann i Allt i Hemmets 25 hem.Jag har ingen egen blogg men läser gärna din! Hälsn.Ulla i Åmål(ps.Lyckans ost! Jag har alltid velat ha en tygaffär,men en skada satte stopp för den drömmen)Ha det bra!

AstridVU sa...

Så hyggelig at du liker oss! Vi håper at du også vil følge oss på vår vei inn i de sosiale mediene. Vi har egen blogg, facebook-side og er på twitter - så vi håper alle dere som er opptatt av interiør vil komme oss i tale og gi oss litt av den innsikten vi er overbevist om at dere besitter! Godt nytt år!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin