måndag 17 augusti 2009

Nyblom o KollénTidigt i morgon bitti åker jag och Anna till Nyblom o Kollén på deras smygpremiär av höstens kollektion. Detta är ett återkommande event före varje säsong och otroligt mysigt. De har alltid miljöbilder med mat i deras kataloger och denna mat är lagad av Lotta Bäckström och fotad av Ewa K Andinsson (precis som i böckerna). Den aktuella maten för säsongen bjuds det på denna dag. Frukost för dem som kommer tidigt och lunch för dem som kommer senare, och det är alltid supergott! Ni har väl inte missat Lottas nya kokböcker? Mina i butiken är slut för länge sen, måste köpa in fler...
En riktig storsäljare från Nyblom o Kollén är deras strykbrädsöverdrag, och de fotar dem på Isabella Smiths fina strykbräda med träunderrede. De är beställda (brädorna) och kommer hem om någon vecka. SÅ FINA!

PS. Idag hade vi finbesök i butiken... Anne med mysiga bloggen Stjärnor och Champagne hade vägarna förbi. Jättekul! Tack för besöket Anne och hjärtligt välkommen tillbaka!

2 kommentarer:

Anetteshus.com sa...

Å, så spennende!! Nyblom o Kollèn har så mye fint! Ha en fin tur! Kos dere!! Håper det blir mye striper i høstens kollekjsjon;)

KLem Anette

A home far away sa...

Ahhh Nyblom o Kollén har alltid så fina saker, jag såg deras hem i Vakre hjem, ack så vackert...

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin