söndag 23 augusti 2009

Vintage TravelÅrets tema på Formexmässan nästa vecka är Vintage travel, travel in style. Man tänker miljövänligt resande, tågkupéer med plyschsäten och restaurangvagn. Man tänker kultur, atmosfär och balans i livet. Man tänker snyggt bagage, kartor och jordglob. Färgskalan är grön, framförallt i olivgröna toner och som kantrast ser vi orange, tomat och rost. Vi ska ha stoppade möbler, mattor och mycket textilier (ja men visst!) och det ska bli så kul att komma upp på mässan och se vad de satt ihop i temautställningarna och lyssna på trendföredraget med Lotta Ahlvar. Och köpa fina höstgrejer till butiken så klart!
Kanske ses vi där?

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej på dig!

Hoppas du hittar mycket fint på mässan, vilka härliga bilder med gamla väskor, har man fantsi kan man hitta på mycket fint med gamla saker. Vi tänker inte åka upp till mässan iår, har haft så mycket med flotte bygget m.m men vi blev etta vi är jätteglada, elvakaffe hette den, så inköp blir hemifrån istället.

Ni kan kolla in vårat bidrag på bloggen blogg.sydsvenskan.se/mylla/
Trädgårdsblogg från sydsvenskan
Hälsningar Helena (Gröna Bönor)

Aratorps Lena sa...

Å vad fin flotten blev! Grattis till vinsten! Lön för mödan, jag vet ju att det ligger många timmar bakom... Alltid roligt när du skriver en rad, Helena! Kram

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin