måndag 31 augusti 2009

Snart...

Jag sitter och bläddrar i Tax Free katalogen som kom i dag... Om exakt tre veckor sitter vi på planet till Parga i Grekland. Det ska bli SÅ skönt med lite semester (äntligen)! 
Jag är fortfarande trött efter helgen, fryser och huttrar. Idag hade jag scarf runt halsen, det betyder höst... Oj vad sommaren försvinner fort, eller hur? Nu ska jag ta min bok och krypa i säng med raggisarna. God natt!

8 kommentarer:

LEDARE sa...

Jösses, så kallt kan ni väl ändå inte ha det. Vi är ju inte så många mil ifrån varandra och här är det fortfarande capribyxor och foppa tofflor som gäller.
Är LITE avundsjuk på din semester tur dock. Längtar efter att få uppleva värme, sol och bad ensam med mannen. Men , men den som väntar får se...=)
Ha en superskön semester
Kram

Helena Ljunggren sa...

Å gu vad skönt det såg ut på den bilden. En resa i höst skulle inte sitta helt fel :)

ANETTESHUS.COM sa...

Åååå, så herlig!! Din heldiggris;) Jeg som klager over septemberregnet og føler meg riktig så blå i dag! Ha en herlig tur!! Kos dere i varmen:)

Klem Anette:)

Anonym sa...

....vill bara säga att Parga är helt underbart! Kram Marina W,Skene

It's a house sa...

Åh Grekland vore inte helt fel.... Länge sedan jag var där men jag minns det som oerhört vackert!

Sabina sa...

Vad härligt att du har din resa framför dig! Vi var ju till Kreta och den veckan gick så snabbt så nu när man har varit hemma två veckor känns det som att man inte hade varit någonstans alls!

Jenny sa...

Hej Lena!
Åh lyllos dig som har en Greklandsresa att se fram emot!

Kramis Jenny

Helena sa...

Hej!

Härligt att komma iväg på lite semester. Här i skåne är det fortfarande behagliga temperaturer, men hösten kryper fram så sakta, med härliga färger på träden m.m. Plockade med mig, rönnbär, nypon, kastanjer och gjorde fint i butiken, och vilka vakra paket det blir med en klase nypon eller rönnbär. Rapportera gärna från kursen, den har jag också varit sugen på...

Hälsningar Helena.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin