söndag 31 mars 2013

TineK vs Howard...Hej alla och god fortsättning på påsken!

Vi håller på och fixar på vår övervåning här hemma och just nu gapar det tomt... Det är soffan som skapar tilt i min skalle. Jag har velat ha en vit Howardsoffa i 20 års tid men tycket plötsligt att Tine K:s soffa är ganska fin också... Vad göra kära vänner? Gå på min efterlängtade - och klassiska - Howard, eller lite mer trendig och "stram" TineK???

Hjääääälp!!!!


7 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Nu har jag bara sett den här TineK soffan på bild, men jag tyckr den ser klassisk ut den med. Hur är det att sitta i de här olika sofforna? Jag tycker at det beror på hur ni ska använda soffan, är den i ett vardagsrum där ni har mycket gäster, där man ska kunna sitta tillsammans och prata? Då skulle jag välja en soffa där man kan sitta ordentligt i, utan att liksom halvligga. Men är det en soffa som mer används framför tv:n eller när man sitter och läser och hänger med bara familjen, ja då kanske man hellre vill ha en soffa med bredare sittdjup.
Rent estetiskt gillar jag mer TineK, men hur är det med alla småkuddar, är det verkligen skönt att sitta med...?

Hälsningar från Spanien

catarinah sa...

Ursäkta men om du har sån god smak att du velat ha en Howard i 20 år och nu kanske kan få en, äntligen, så ska du ha en Howard!!!! Tine K kan inte jämföras med Howard på samma dag ens. Så trist, skrynklig i kanterna och utan form...Titta på Howard så ser du det du blivit förälskad i. Blir det Tine K så kommer du att ångra dej våldsamt. Har inte kommenterat din blogg tidigare men den här gången var det absolut nödvändigt. Ha det gott!

Nina Sundkøien sa...

Howard!!!! Verdens fineste sofa hvis du har plass til den, den er større enn du tror. husk å ta mål, og lykke til!
klem, Nina

Bokcaféet i byn sa...

Som ägare av en Howard soffa (som jag ärvt, haft en evighet och fortfarande älskar!) kan jag bara säga; Howard!!!
Sköt om dig Lena!
Kram Anna

Marina sa...

Howard o absolut inget annat!! ;-)

Smultron på ett strå sa...

Howard, helt klart!!! //kram maria

Aratorps Lena sa...

Åh vad roligt att ni är med och tycker! Och ja. Det blir en Howard. Hade nog inte tänkt något annat, egentligen... Lev tid ca sju veckor. Bara att ta fram målarpenseln under tiden! :) Kram på er!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin