tisdag 7 juni 2011

Orka!


Önskar att jag kunde krypa ner i ett skönt och svalt bad. Denna värmen tar nämligen kål på mig... Hur kan man leva i länder med denna luftfuktigheten för jämnan??? Jag är nog en äkta nordbo... Ja, det var bara det jag ville ha sagt. Nu tillbaka till studentplanering och handling av buffémat! Tjingling!


6 kommentarer:

Maria sa...

Ja den som hade ett sådant vackert badkar att krypa ner i! Nog för att jag gillar värmen så jag ska väl inte klaga men ett vackert badrum skulle jag inte ha något emot.

Lycka till med planeringen och handlingen!

Kram Maria

Hedvig och Jag sa...

Ja, just nu funderar jag på ett kar med is?

Bokcaféet i byn sa...

Hej Lena!
Inte kan du vara trött på värmen redan?!!! Jag älskar det även om hunden pustar och den lille nog tycker att det var i varmaste laget häromdagen. Jag njuter av att det är världens tempo på trädgården just nu (maken som är gräsklipparansvarig suckar mer...), i odlingsbäddarna exploderar det och pionerna har nu slagit ut.

Så många spännande inlägg du gjort på sistone! Vilken bok är det som du fångats av? Jag har just läst Maria Ernestams debutroman "Caipirinha med döden". Tror inte det blir ngn recension på bloggen det var helt osannolik och fängslande men samtidigt motbjudande och helt tokig.Svår att sammanfatta och jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om den.

Härligt med stundande semester!
Några tips måste du förstås få:
Mallorca!!!! Är SÅ vackert och lagom varmt i juni. Se mitt gamla blogginlägg för några boendetips. Kan annars rekommendera den fina lilla badorten Port Pollensa uppe i norr.
Paris i kombination med Normandie (hyrbil några dagar med andra ord). City och franskt lantliv på samma vecka.
Como- sjön i Italien. Har en vän som nyss varit där och det lät så vackert. Hela Medelhavet är vackert i juni.
Eller kanske några dagar på förtrollande vackra Drakamöllan i norra Österlen. Kanske i kombination med charmiga Karnelund b&b i södra Österlen eller varför inte lite lyx på Vitemölla badhotell eller käka underbar meny på Karlaby Kro.

Eller flyg till London och hyr bil och förflytta er för några dagar till den engelska landsbygden i vackra the Cotslwolds. Förslag på trädgårdar att besöka samt boende fanns i Lantliv nummer från våren 2009.

Allt från mig Lena!
Sommarkram från Anna

Johanna Stålros sa...

Hihi ja aldrig är man nöjd;) Tycker det är jättejobbigt med värmen när man ska sova.... Kram Johanna

Catarina sa...

Jag tror att hemligheten stavas AC (Air condition).
:)

Leontine sa...

Åh, själv bara toknjuter jag av hettan....Likaväl som jag älskar kylan på vinter...Tur att vi är olika, det finns ju plats för allas tycke och smak. På tal om smak, vilket fantastiskt fin badrum :-)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin