söndag 26 juni 2011

Klassiker

Jag var inne på Boligmagasinet och hittade en sån fin mix av allmoge och design att jag var tvungen att visa er! Ett gammalt slagbord gör sig ju otroligt bra till Eames klassiska plaststol (som i och för sig har över 60 år på backen) som produceras av Vitra. Och kan det vara en lampa från Flos i taket? Det skulle kunna vara en Skygarden, men den är kanske högblank? Snyggt är det hur som helst, eller hur?!

Idag har vi varit och gratulerat älskade guddottern Ebba som fyller 8 år i dag! Hurra hurra HURRRRAAAA för Ebba idag! Tack för tårta och god mat!


Nu ska jag ta söndagskväll och börja beta av mitt berg av pocketar som väntar på mig! Hörs i morgon! Då ska jag också presentera en vinnare! Spännande...
3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Jätte fin matplats. Kram Johanna

Bokcaféet i byn sa...

Blir jätte nyfiken på din pockethög!Kan du inte avslöja ngt om den?!!! Jag inväntar bokleverans i veckan. Bl.a en ny av Tatiana de Rosnay som jag föll handlöst för nyligen. Annars blir det en del deckare, hör årstiden till!
Kram Anna

Att vara någons fru sa...

Jag är själv handlöst förälskad i mitt slagbord och skulle inte få för mig att byta ut det mot något (kanske ett rustikt bord i drivved, då). Snyggt med kontrasterna!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin