måndag 12 april 2010

Diningroom
















Ett par bilder på vårt matrum i motljus... 

Som ni vet letar vi nytt boende så här har inte hänt så mycket det sista... Jag vill bland annat ha nytt matbord (vitt eller riktigt mörkt och med vettig bredd). Tapeterna på hela första våning är Sandbergs linnetapet. Stolarna kommer från Artwood, på bordet står Tove Admans betongljusstake (fast denna är min) och i taket hänger en PH5. Min älskade kokbokssamling kommer nästan plats i Pilasterhyllan! De rutiga kuddarna är Green Gate och hatten från Lexington. Kökssoffan är gammal och har hängt med sen Wille var liten. Då (början -90 tal) hade jag nästan uteslutande gamla fina avlutade furumöbler! Jag har kvar soffan och ett stor drängskåp. Körde ni också avlutat?

To be continued...


Nu ska jag blanda smeten till kvällens köttbullar. Vad tror ni om Kommissarie Winter i kväll? Man får väl ge det en chans, eller hur?


MISSA INTE TÄVLINGEN LITE LÄNGRE NER! JAG DRAR EN VINNARE PÅ ONSDAG!


4 kommentarer:

Bella sa...

Har ju missat flera inlägg här har helt enkelt inte haft tid och ork till bloggläsning sista dagarna, men desto roligare att kika in och se alla fina inspirationsbilder du visar från butiken, leverantörer och så kul att få kika in i ditt fina hem :)

Hoppas du haft en bra dag

Kramar Bella

Sassa sa...

Hej Lena,
Gillar bilderna från ditt hem! Jag gillar blandningen av gammalt och nytt. Allt blir så personligt då!!
Tänk jag har ju inte träffat dig, men känner dig ändå. SUPERKUL med att bloggandet kan ge vänner som man inte skulle få annars.
Kram på dig från Sassa

Villa Humlebo sa...

Vad fint ni har!

Hoppas du har sängkläder kvar i från GRAND när vi kommer ner... vill ha vita med blå ränder... och några kuddar till vårt kommande nya sovrum!

Ha det gott!

Kram Mia

A Seaside House sa...

Heisann:) Så flott dere har det i deres "diningroom", trodde egentlig det var bilder fra Skõna Hem eller et annet magasin når jeg så bildene! Håper alt står bra til med deg også:) Her er det litt travelt for tiden, men alt er bare bra:)

Ha en finfin vårdag!
Her skinner solen idag, herlig!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin