tisdag 9 februari 2010

Framför TV:n...
Jag har en soppa som står och puttar på spisen. Väntar in mina pojkar som är på träning och veckans bastubad. Jag sjönk ner i soffan och det känns omöjligt att ta sig härifrån så jag har betat av Halv åtta hos mig och är nu inne på Bygglov - när Lars kommer hem byter han genast över till Mästarnas mästare, det är inte ofta jag styr över fjärrkontrollen... Efter maten drar vi en vinnare (och ett tröstpris) i tävlingen, återkommer med info senare i kväll eller i morgon!

Dagens bilder är ett hopplock av diverse inspiration. Det lilla, lilla köket är ju så gulligt! Och ser ni solen som silar in på verandan? Jag längtar efter solen...

6 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Herlig inspirasjon...Like alot!!

Ninne sa...

Översta bilden, Det lilla "huset". Vad är det? hoppas på vinst o oj vad man blir sugen på allt möjligt "kul" när man ser dina bilder
Kram Ninne

Aratorps Lena sa...

Kan det vara ett mysigt fågelbord med lagom patina? Kramis!

Stjärnor & Champagne sa...

Fina bilder som vanligt....Var hittar du alla? Jag håller tummarna för lilla mig i tävlingen. Det går fort till den 26:e men jag vet precis hur du känner så där i sluttampen.

Kramkram Anne

STENLYCKA sa...

Ja det är jobbigt att ta sig upp ur TV soffan när man har satt sig där på kvällen efter en arbetsdag.
Såg också på Bygglov igår och sedan såg jag Såld på hus.Intressant att se vilka priser man får för husen i olika delar av landet.
Har du haft tävling så synd att jag missade. Har inte riktigt haft tid att titta in till er bloggare.
Ha en bra dag!
Kram

Betongängeln sa...

Härliga inspirationsbilder du visar...kommer gärna åter***
Kram
Annelie

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin