tisdag 15 september 2009

Dubbad

Ibland är jag så jävla blond, ursäkta språket... Jag visste inte att den nya serien i fyran som baserar sig på Mari Jungstedts böcker är en samproduktion med Tyskland. Satt och var förbannad i en och en halv timme, fattade ingenting. Jag var HELT övertygad att han reportern, Johan Berg, var son till Ulf Brunnberg, och så var han tysk... Har ni någonsin sett två personer så lika??? Kommissarien hade fel namn och var ju inte ens svensk... Värre skit har jag inte sett på länge, jo, kanske Oldsbergs nya eller kanske Kändisdjunglen. Vad håller de på med??? Tänkte att jag skulle få njuta av lite mord och betagande vyer över Gotland, men jag kunde inte koncentrera mig. Tacka vet jag hederliga böcker... Vad tyckte ni om smörjan?

5 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej!
Vad kul att du skriver det, det irriterade mig jättemycket också..*ler*, påpekade det flera gånger under filmen, det var ju liksom inget man inte kunde låtsas om!!!
Hade också hoppats på mer!

Kram Mariette

♥ Affi ♥ sa...

Jag är jätte-besviken! Hade hoppats på spänning några söndagar framöver...Men icke!

Mamma Mimmi sa...

Såg bara Oldsberg själv, men det var 1,5 timme av obekvämt vridande i soffan. Kanske är det för att jag inte gillar Persbrant, eller kanske är var det bara för att allt var så fruktansvärt förutsägbart...?? Ge mig Lasse Holmqvist och Tollarparn tillbaka, annars kan det vara. Förresten ett litet + för att SVT valt en ung kvinnlig kapellmästare istället för att rulla in den gamle sure Curt-Eric Holmquist... Tänk vad TV kan engagera! Hälsningar från Mimmi

Syster Yster sa...

Hej!
Jag kunde inte säga det bättre själv. Jag kunde inte ens titta färdigt, hade sett fram emot en toppenkväll framför tv:n med kändistoppad serie. Skit besviken.

Anette

Pernilla sa...

Haha, det verkar reta hela Sverige! Det var ju uruselt med det dubbade ljudet, annars tyckte jag att själva filmen var ok. Men jag hatar dubbat ljud, låter så himla konstgjort. Det verkade som alla röster var pålagda i efterhand, även dom svenska. Usch och fy!
Ha en bra onsdag!
/Pernilla

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin