måndag 3 juni 2013

DIY-sommartips
Snygg sänggavel av gamla lastpallar! 

Lastpallar är ju som ni säkert vet en helt perfekt DIY-bas. Du kan göra soffbord (med hjul tex), sängbotten, soffa och mycket mer med ett gäng lastpallar! 

Pssst... De har oftast storlek 80x120 cm - passar således utmärkt till en 160 cm säng, eller 120 cm om man ställer två på varann, ELLER som på bilden då man helt enkelt tagit fram sågen... Alla vägar bär till Rom, eller hur var det?
Fin fina lyktor av modell stor eller modell större syltburkar! 

Fyll med sand - eller som här vitt ris som du sedan sätter ljuset i. Perfekt ställe för det vita riset, såhär i GI-tider...Missonifiera en gammal byrå!

Det klassiska zig-zagmönstret som aldrig någonsin kommer att gå ur tiden. Välj som här en färg, eller gå bananas och mixa dina favvisar!

En gammal byrå hittar du förslagsvis på mormors vind, på någon av de tusentals sommar-loppisarna som blommar upp efter våra vägar i dessa tider eller varför inte en trevlig gårdsaktion?Bygg en bokhylla/hylla av gamla fruktlådor! 

Fruktlådor hittar du på blocket eller ännu hellre hos en äppelodlare på Österlen - alla anledningar att åka till Skåne är ju som bekant bra!

Pssst... Förankras med fördel i väggen....Om du råkar hitta en gammal ladugårdsdörr/vägg så häng upp den på en järnskena i taket eller på väggen och vips! så har du dig en fin skjutdörr! Ujujuj så snyggt!


Samtliga bilder hittade på Pinterest...

3 kommentarer:

Ester sa...

Finfina idéer du bjuder på! Önskar dig en fin kväll och morgondag. Kram Ester

LandHausLeben sa...

So wonderful photos and inspirations!
Best wishes!
Carmen

Anna Svensson sa...

Vilka tips! Ljuslyktorna med ris i tycker jag ser så läckert ut, passar mig som tillverkar ljus. Och så hyllan av äppellådor, så häftig.
//bara Anna
Annacecar.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin