fredag 6 november 2009

Svanefors jul


Svanefors har lyckats få ihop en väldigt fin julkollektion i år och min personliga favorit ser ni ovan. Resten kollar ni in på deras hemsida, klicka HÄR! Vi skickar gärna om ni hittar något ni gillar, vi har allt i butiken!
Jag ska strax sätta mig med fötterna i högläge, måste först förbereda lite inför morgondagen då det blir julbord (!!!?) i vårt hem. Lars ska ju alltid ha julmat när han fyller år... Går ju bra att beställa när någon annan får göra jobbet (jag alltså). TREVLIG FREDAGSKVÄLL ALLIHOP!

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Åhhh dom har så mycket fint och jag har köpt dom fina kuddfoderalen idag + träettiketterna. Gardinen är ljuvlig, men tyvärr har jag ju inga gardiner i mina fönster.
Ha en skön fredag vännen/ Kram A

HOME SWEET HOME sa...

Hej !
Halkade in och fastnade på din fina blogg. Så mycket fint.
Gardinen från Svanefors är jag riktigt kär i , men hittade också en sida från Shepherd måste nog in och kolla den lite närmare.
Ville bara säga hej ,ska kolla vidare så jag inte missar något.
Bitte

Bella sa...

Ååh, vilka fina bilder, de har verkligen sååå mycket fint, man blir bra shoppingsugen när man ser deras utbud!!

Ja nog går det an att beställa julbord när någon annan ska tillaga det ;) Hoppas i alla fall att ni fick trevligt!!

Kraaam Bella

Annika Christensen sa...

Måste titta in på din hemsida.
Fint som sjutton
Annika

Kicki sa...

Hej på Dig.
Ja jag tycker verkligen de har fina grejor. Köpte fina kuddfodral med röda monogram hos Dig för ett tag sedan. Kanonfina. De blir vackra till jul de också. Så Du har faktiskt fått lite gratisreklam på min sida.
Ha det gott.
Kicki

Designe sa...

Hej! Har sett den där reklamen i nån inredningstidning och jag gillade det jättemycket! Kul att ni har dom! Superfint! :)

jenny sa...

Hej!
Ser att du har gått inredningskursen i sthlm, hos sköna hem. tycker du den var givande och bra? och värt pengarna? ska nämligen själv gå den, ska bara bestämma mig för ett datum :)

Anonym sa...

maste kolla:)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin