fredag 23 januari 2009

Innebandy


Fredag igen.
Min sambo L är förkyld. Så sjuk, så sjuk. Män blir väldigt sjuka. Mer sjuka än andra. Är alla män mer sjuka än de behöver vara? Ska man ömka eller inte? Inte många timmars sömn i natt...
En timme innan hemgång ringer sonen och påminner om innebandymatch. Precis vad jag längtade efter denna fredag kväll. Men man tar ju ner månen för dem, så varför inte innebandy?
En timme i bilen enkel resa och två och en halv timme i en kylig idrottshall. Som tur var fanns det kaffe till försäljning. Vårt lag skulle ju naturligtvis gå och förlora denna kväll också. Tyst hemresa.
Nu sitter han stadigt framför datorn och spelar wow. Det verkar beroendeframkallande. För kidsen. Bloggar är beroendeframkallande för mamman. Idag har jag hittat minst två nya sköna bloggar som jag ska kolla in lite mer.
Idag märktes det att det dimpit ner lite lön i mången plånbok. Stadig ström med kunder i butiken, mysigt. Jag har fotat i butiken i dag. Lägger in lite bilder i morgon. Blev ju snabb sorti, så jag glömde kameran... Bjuder på en härlig bild från Green Gates superfina vårkollektion. Trevlig helg alla!
xoxo
Lena

6 kommentarer:

Aratorps Lena sa...

Hjälp! Har jag drabbats av spam??? En fransk tiggare med jesussynbol... Cyberrymden äro outgrundlig.

Anonym sa...

Hej du! Vi har sjuk sambo och wow spelande son gemensamt! Kanske mycket mer om du gillar Leila och Greengate, men vem gör inte det! Lyckost dej som driver inredningsbutik, det är min dröm...Jag lägger gärna till dej på min lista!
Kram A-S

Anonym sa...

Jag är också en relativt ny bloggare och visst är det beroende! : )

http://blaeld.blogg.se

Mollymera sa...

Nämen hej! Vad kul att du har en blogg. Jag har ingen själv, men man får så mycket inspiration av andras bloggar. Du har ju så mycket fint i din affär. Du måste visa lite kort från den, till alla som inte varit där.
Kram Christina

marie sa...

Hej!
Jag undrar om det är du, stämmer med Lena, din kollega vet jag börjar på A, säljer mycket tyger och annat fint och ligger söder om Borås.Kan det vara den Lena jag tror? Börjar företaget på F?
Marie i Björketorp

Aratorps Lena sa...

Hej Marie!
Jovisst är det jag! Jag har fullkomligt fastnat i bloggens värld. Hur ska det gå med jobbet?:)
Kram

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin