onsdag 3 juli 2013

Nystylat!!!
En antik kinesisk bänk bryter av allt det nya på ett fint sätt - och perfekt att slänga överkastet på, eller vad är det för fel på golvet kan ju vissa undra?! 

Sängkappa från Newport. Va? Har du ingen sängkappa? Investera då genast i detta stycke textil som rättar till ordningen i ditt sovrum på ett kick! Vi har ett färdigt sortiment men syr givetvis upp i valfritt tyg som med fördel matchas med gavel eller annat i närheten. Bäddtextil från Pelle Vävare.


Hur cool??! Artwoods Tomcat Aviator i ny färg grey fudge är en favvis och sååå manlig med den hamrade plåten! Får den tuffaste på fall. Jag lovar!


Skrivbordet - som är ett matbord i stl. 160x85 cm - har fått en specialbeställd skiva av plåt för att matcha fåtöljen och hissgardinerna är uppsydda av mörkläggningstyg - vad annars till en tjugoåring, liksom?? 


Sänggavel i samma skinn som fåtöljen, texttavlor och studiolampa gör det hela ganska komplett kan man tycka. Sängkläder i matchande färg och i lagom skrynkligt linne från Pelle Vävare. 

Och lakanet...! Lakanet har en breda sydda hörn och sitter som en smäck - rör sig inte en millimeter! HELT PERFEKT! Finns i alla storlekar och beställs lätt på tel 0320-72341, precis som allt annat ni ser på bilderna!


Hej alla! 

Ja, nu är det så gott som klart i sonens nya rum! Lyxigt, kaxigt och lagom coolt för att hålla honom hemma något år till! (Hönsmamma? Jag? Näe...)

Sängen är en 160 cm kontinentalsäng från Kinna Bädden som vi beställde på Sleepo.se. Perfekt storlek att ta med till egna lägenheten sen!

Nu måste jag ut till alla mina shoppingsugna kunder igen!

Hej så länge!


Fler bilder (och priser) hittar ni på facebook HÄR (gilla och dela gärna) och på instagram hittas jag på aratorp24!

Tel till butiken för frågor och order: 0320-72341
1 kommentar:

Anonym sa...

VERKLIGEN supersnyggt!!! Önskar nästan att sönerna var lite äldre just nu! De är bara 7 och snart 3 så jag kanske får vänta ett år eller nåt´ innan jag härmar detta vrålsnygga rum :D

Kraaaaam

Angelica

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin