söndag 5 februari 2012

Hemgjord müsli




En stor Bjärekyckling blev helstekt i min gamla lergryta idag - jösses vilken god sås det blir av det! När jag ändå var igång och stökade ner i köket satte jag en deg för semlebullar till fikat i morgon och rörde ihop en sats müsli - supergott till frukostyoghurten! OBS! Jag brukar köra mindre råsocker än vad som står i receptet, max 1 dl.

På tisdag drar vi upp till Stockholm och möbelmässan så lite packning står på agendan i morgon. Och på lördag. Ja, då ska vi ju till Malmö, eller hur? Sjukt kul. Men nu blir det inte mer gjort för denna veckan för ögonen går i kors...



2 kommentarer:

Lotta sa...

Vad du fixar och jag blir hur sugen som helst på allt!

Jag måste ha en semla snart känner jag, det är akut.

Vilken rolig vecka du har framför dig!

Kram

frida sa...

Vad smaskig den där muslin såg ut.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin