torsdag 7 april 2011

Röda detaljer


Den röda färgen förknippas lätt med jul, men det räcker att det går en månad efter jul så är ju rött hur somrigt och fräscht som helst! Blandar man då in lite marint så är vi i princip vid havet! Det är häftigt hur man associerar färger med miljöer och årstider!

Jag hittade i alla fall ett fint hem (jag tror det var House Beautiful) fullt med röda detaljer som piggar upp och gör en glad!
Min accentfärg är för övrigt blå. Vilken är din? På tal om det så har vi fått in världens finast toile de jouy från Frankrike som ska få bli till 1700-tals hissgardiner i mitt kök. Hoppas tjejerna hinner sy åt mig... Jag ska visa bilder!

I dag är jag ledig, dra på trissor! Jag har inte varit ledig sen vi kom hem från Thailand i mitten av januari. Förutom söndagar då... Nu väntar dammsugaren på mig och sedan blir det lunch med fina Magdalena i stan! Tjoho!


5 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt med ledighet och utelunch! Ja, visst är det fräscht med röda inslag! Jag har det i dotterns rum, men hon tycker det är jul, men det är det ju inte, ljustrött och blommigt... Har även röda plädar på balkongen till mina svarta stolar... Annars så har jag också blått, numera en finfin radio också :D Hihi...
Ha det så himla bra, kram Jenny

Jenny sa...

Och idag har jag tom. lite rött i köket... ;)

Skogslyckan sa...

Hoppas du hade en skön ledig dag! Javisst var kuddarna som gjorda för Skogslyckan! Lustigt att jag råkade fånga de röda tygerna när jag fotade hos er...Trevlig helg!
Kram Pia

alizee sa...

Piękny blog... będę zaglądać :))

Pozdrawiam

kvinna sa...

Underbara bilder! jättemysig blogg!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin