onsdag 15 juli 2009

Hemma igen

Efter en natt i Helsingborg på Elite Mollberg ringde vi ner till Ystad Saltsjöbad men de hade tyvärr inga rum så det fick bli Elite Savoy i Malmö i stället. YSB är annars väldigt trevligt, synd att de var fullbokade. De har renoverat ganska nyligen och det är riktigt fint (Anne Lundbergs program på TV är filmat därifrån). 
Vi styrde ändå kosan söderöver i går och åkte kustvägen runt Höllviken (kikade efter Humlebacken men såg det inte) mot Ystad. Väldigt vackert. Vi stannade och doppade tårna vid Smygehuk och Lars bromsade även in och stannade (!!!) så jag kunde gå in på MOVE i Smygehamn. 
Målet var Olof Viktors i Glemminge och där fick jag en underbar lunchmacka med majskyckling, tomatpesto och roccola på stenungsbakat bröd med levain i trädgården, och efteråt kaffe med citronmarängpaj och deras berömda browniepaj med kolatäcke (jag och W delade). Det är (tyvärr) tur att Mc Donalds finns, för alla i familjen uppskattar inte livets goda... Därefter blev det ett snabbt stopp i Kivik innan det bar hemåt, detta kallas snabbsemester. 

5 kommentarer:

Erika sa...

Vad roligt att du njutit av vårt vackra Skåne, ni verkar ha haft en skön tur.
Kram Erika

Signe 1 sa...

Ni verkar ha haft det toppen!!:-) Härligt med semester, jag njuter av min, *ler* Kram Sofia

STENLYCKA sa...

Låter som en härlig snabbsemester.
Kram

Ingunn sa...

Høres flott ut med ferie.

Ingunn :)

S o F sa...

Det låter som en resa som SoF skulle gillat (jag alltså).

Får jag fråga vad du tyckte om Elite Savoy i Malmö? Vi har funderat på att bo där framöver.

Ha det gott!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin