måndag 24 november 2014

Höstens snyggaste...






...lägenhet är till salu på Kungshöjd i Göteborg. Säljs via Entrance Mäkleri som stylat och fotat så det slår gnistor om det! Fler bilder och mer info hittas HÄR. Otroligt stylish....







Just nu sitter jag här och undrar hur jag ska bära mig åt att gå ner femton, tjugo år och bli singel så jag kan köpa mig denna drömmen till boende... Den har ju allt man kan önska och lite till. En av ytterst få lägenheter jag sett där jag kan tänka mig att bara flytta in. Eller kan jag övertala sonen, kanske?

Risken finns att den kommer att ta varvet runt bland bloggarna och Instagrammarna så detta var kanske inte första gången ni fick se den. Antagligen inte den sista heller...




Nu lite nykokt risgrynsgröt, den första i vinter. Doftar ljuvligt från köket...





...och på tal om Instagram: aratorp24....








torsdag 20 november 2014

Populär tablett





Hej allihop!

Vi har fått hem ARTWOODs fina tablett/underlägg i nya färgen grå och den tippas bli minst lika populär som sin brorsa natur. En klassiker med andra ord!

Kom å köp och duka snyggt!

Porslin (röd och grafit) och bestick från BRUKA och servett från LINUM!




Psssst... även Hampamattan har kommit i denna snygga färg och den, den går inte av för hackor... Om man säger så. En bas i vårt sortiment innan den ens kommit in på lager!




Följ oss på Instagram och Facebook för daglig uppdatering!





tisdag 18 november 2014

Chandelier









Idag har vi fått hem den vackraste av ljuskronor!

Den är magisk med sina slitna träkulor och gråbeige färg...

Platsen var ganska given. Över vårt maffiga matbord "Elanor" (120 brett och max 360 långt) med vintage alm i skivan och vitt underred passade den perfekt!

Fler bilder hittar ni på Facebook HÄR! 



....och på Instagram hittar ni oss på "aratorp24"

Vi ses!




söndag 16 november 2014

Vi har möblerat om!







Vi har möblerat om - igen - och fixat i butiken! 


Ja, vi har definitivt ett jobb som aldrig blir klart, aldrig slutfört, aldrig mättat. Det är ett evigt plock, ett evigt pill och ett evigt vikande för att butiken ska vara så inbjudande och trevlig som det bara är möjligt! Ingen dag är den andra lik så man tröttnar definitivt aldrig på att hjälpa alla trevliga kunder!!!


Om ni vill se fler bilder så ligger de på Facebook HÄR, gå in och kika och följ oss gärna!


 Nu ska jag njuta söndag och ladda inför nästa arbetsvecka! 
Njut dagen, ni också!!




psssst... aratorp24 på instagram...







söndag 2 november 2014

Dagen efter








Och så var det då november. Igen. Innan ens oktober har börjat, känns det som.... Våren gick i ett rasande tempo och jag fattade ingenting när det blev sommar, men hösten slår alla rekord. Hua vad veckorna går...

Vi har en slö och slapp söndag efter gårdagens födelsedagskalas med traditionsenligt julbord på menyn... Det är tur de fyller år vid Allhelgona så vi får en ledig lördag för hela dagen går åt till matlagning och förberedelser!

Efter en ljuvlig långprommis i skogen med hund och husse är det engelsk fotbollsmatch på tv:n som gäller för killarna och matte har börjat på en ny bok. 
En perfekt söndag, men andra ord!


Hoppas ni njuter dagen, ni också!






LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin