måndag 25 augusti 2014

Tagen i Tage










Idag har jag äntligen varit på Tage Andersens Gunillaberg i Bottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn. En 350 år gammal Karolinergård som fått nya kläder en knapp timmes bilfärd hemifrån om man kör lagligt. Jag har velat åka dit i flera år och nu vet jag vad jag missat! Vilken otrolig kick det var att få ta del av de olika installationerna runt om hela egendomen; ute i skogen, inne i huset och på åkrarna. Konst, kultur, natur. Magi.


Gunillaberg har öppet 11-18 hela augusti och helger i september innan de stänger för vintern.

Fler bilder på Instagram. Aratorp24






fredag 22 augusti 2014

tisdag 19 augusti 2014

Att ladda om...





 Samtliga bilder från Day Home som ni hittar hos oss!



Godkväll!


Jag hade så klart med mig fin-kameran till Formex. Tror ni jag knäppte en enda bild? Icke. Jag hade fullt upp med att insupa alla intryck, inspireras, sålla bland allt utbud och köpa in rätt godsaker till butiken. Bloggen hamnar - tyvärr - alltför långt bak på listan...

Nu är således de flesta höstinköpen gjorda och jag är hittills mycket nöjd. En del nya leverantörer har jag lagt till, men många välkända och kära märken hänger kvar! 

 För att sammanfatta det så glimmar hösten av ädla metaller, surrar av insekter, morrar i djurkostym och doftar trärent... 


Ute har det regnat den senaste veckan - konstant känns det som - och höstkänslorna ramlade över oss snabbare än väntat. Vi tänder ljus på kvällarna och kurar upp oss i soffan för värmen är ännu inte påslagen. I kväll kokade jag blomkålssoppa med knaprigt bacon till middag, och soppa, det är höst för mig! Mässan är gjord, idag har vi tagit emot tre stora sändningar nyheter därifrån så nu har vi officiellt kickat igång en ny säsong. Även en stor ommöblering och förändring är på gång i butiken, häng med oss så får ni se! 



...och vill ni hänga med ofta finns vi på Instagram på Aratorp24 och Facebook HÄR! :)





onsdag 6 augusti 2014

VINTAGE BY FÉ




Hello babes!

Jag fick precis lite bilder på vårkollektionen från Vintage by Fé och den är snyggare än någonsin!!!

Jag skulle kunna köpa en av varje i hela kollektionen! Stilmässigt slappt, snyggt, sexigt och glammigt. Back to the roots and I like it a lot! Finns i butik våren -15.

Varsågod att njuta en stund:








Förresten har jag just nu en MAJOR hårkris (jag krisar för övrigt åt alla håll och kanter, kanske därför det är så tyst på bloggen för närvarande - försenad fyrtioårskris?). Jag hade mer än gärna bytt med modellen... Sååå jäkla snyggt! Finns permanent fortfarande???


För mer frekventa inlägg - följ mig på Instagram! Aratorp24




LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin